ANTALYA'DA TACO NEREDE YENİR ?

16:20

TACO
Tacettin'in kısaltması değildir...! 


     Genel olarak kıyma, bonfile yada tavuğun çeşitli baharatlar, bol biber, soğan ve bazı yerlerde meksika fasulyesi ile pişirilip bol yeşillik ve farklı peynirlerle birlikte tortilla yada taco shell içinde bol acıyla servis edildiği Meksika yemeği.

     Diğer bir deyişle Meksika işi Tantuni :)

     Amerikan dizi ve filmlerinin değişmez yemeği. Ya yol kenarında bir minibüsün içinde yapılıp satılmaktadır ki insanlar İkea ürünlerinde %80 indirim kampanyası yapılmış gibi önünde sıra olmuşlardır yada bizim esnaf lokantası tabir ettiğimiz mekanlara "Sanchez'inki çok iyi abi, onunkini yemeden geçmeyelim." diyerek koşturmaktadırlar.

     Hemen her türlü içle ( krema ve çikolata sosla servis yapılanı da var ) hazırlanabilen Taco, bizim damak tadımıza uygun çeşitleri ile ülkemizde de yaygınlaşan bir yemek türü.



     Taco'yu ülkemizde iyi yapan yerlerden birisi de, Antalya'da Zeze Cafe'dir.

     " Ne yiyebiliriz ?" sorusuna ilk olarak "Zeze Taco" yanıtı veriyoruz.

     Kıyma ve diğer malzemelerle hazırladığımız içi Çapata Ekmeği ile servis yapıyoruz. Eğer acı seviyorsanız kendi yaptığımız acıyla servis etmemizi isteyin ve acıyı abartmayın, sizin yerinize biz abarttık.

     Yemek sonrası kendi özel karışımımızla hazırlayıp demlediğimiz çayı yudumlarken eski bir arkadaşınızla karşılaşmış da kaldığınız yerden devam ediyormuşsunuz gibi bir sohbet içinde bulursanız kendinizi, Zeze Cafe'desiniz. 


BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

1 yorum

Popüler

Facebook